بازتاب ویژه بیانات رهبر معظم انقلاب درباره مذاکره با آمریکا، تیتر یک تمام رسانه‌های رسمی جهان

گروه خبری اقتصاددان شمال // به گزارش رسانه نو ، خبرگزاری رویترز: آیت‌الله خامنه‌ای «می‌گوید تجربه ثابت کرده مذاکره با آمریکا هوشمندانه نیست».
روزنامه انگلیسی فایننشال‌تایمز: آیت‌الله خامنه‌ای مذاکره ایران با رئیس‌جمهور آمریکا را رد کرد و گفت که «مذاکره با آمریکا هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه نیست».
خبرگزاری فرانسه: آیت‌الله خامنه‌ای می‌گوید «مذاکره با آمریکا مشکلات ایران را حل نمی‌کند».
رسانه آمریکایی بلومبرگ: آیت‌الله خامنه‌ای می‌گوید توافق گذشته با آمریکا به تحریم‌های بیشتر منجر شد و گذشته ترامپ نشان داده مذاکره با آمریکا عاقلانه نیست.
شبکه آمریکایی ان‌بی‌سی نیوز: «رهبر معظم ایران مذاکره با ترامپ را به دلیل هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه نبودن، رد کرد».
روزنامه تایمز اسرائیل: آیت‌الله خامنه‌ای هشدار داد که «اگر آمریکا تهدیدات علیه ایران را عملی کند»، ایران به همان شکل پاسخ خواهد داد.
شبکه Fox11 آمریکا: علی خامنه ای تیر ترامپ در تاریکی را خنثی کرد؛ او می‌گوید مذاکره شرافتمندانه وجود ندارد.
خبرگزاری Globe Eye News: رهبر ایران علی خامنه ای گفته اگر آمریکا حمله کند، به او حمله خواهیم، این رهبر بدون اینکه بترسد دشمن خودش را ترساند.
روزنامه جروزالم‌پست: آیت‌الله خامنه‌ای تهدید کرد «اگر ایالات متحده به امنیت ما تعرض کند، ما هم به امنیت آن‌ها تعرض می‌کنیم».
شبکه تلویزیونی الغد عربستان: آیت‌الله خامنه‌ای آمریکا را به صورت رسمی تهدید کرد، هم منابع آمریکا در خاورمیانه و هم امنیت کشور آمریکا
شبکه الجزیره عربستان و اسرائیل: علی خامنه ای به صورت زنده و رسمی ترامپ را تهدید و مخالفت رسمی خود را با مذاکرات اعلام کرد
شبکه الحدث عربستان: علی خامنه‌ای یکی از شگفت انگیز ترین رهبران در جهان فعلی امروزه است
خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی: واقعیت را نمی توان پنهان کرد؛ رهبر ایران مانند رهبران اسطورهای تمدن کره جنوبی و تمدن ایران باستان است. نه تسلیم می شوند و نه نگاه می‌کنند بلکه هم حمله و هم دفاع می کنند، این شگفت انگیز است
رسانه چشم جهان هندوستان: رهبر ایران علی خامنه‌ای تنها رهبری است که مردم هند بعد از رهبر خودشان او را قبول دارند، زیرا او جلوی حرف زور ایستاده است.

سیل در حوزه رشت ، چرا و به چه علت

سیل در حوزه رشت ، چرا و به چه علت


چند روز بارندگی و سیل در اطراف رشت مرا همیشه متعجب می کند. شهری که معروف است به شهر باران چرا باید در هنگام بارندگی دچار چنین مسایلی شود.

گروه خبری اقتصاددان شمال // به گزارش رسانه نو ، دکتر حجت بقایی ( مشاور تحقیق و توسعه شورای راهبردی مطالبات قانونی مردمی کشور ) در گفتگو با خبرنگاران ضمن ابراز همدردی با سیل زدگان گفت: من متخصص این موارد نیستم ، اما به عنوان یک شهروند عادی این حق را دارم که حداقل نظر خود را بگویم.

در این چند روز به بهانه های مختلف با برخی مردم محلی گفتگو کردیم . جواب این سئوال بسیار ساده است .

چون مهندسین راه ، پلها را برای شهر باران طراحی و نصب نمی کنند ، و متخصصین ساختمان خانه ها را برای شهر باران نمی سازند .

دو مثال زنده می زنم ، که می توانید بروید ببینید ، که جواب این سئوال را واضح می دهند ، دو سیل همیشگی ، یکی سیل صومعه سرا در حوزه منطقه ضیابر ( حدودا روستاهای بهمبر، آقامحله، مازندران محله، تنیان، سیاه درویشان، شیخ محله، امندان و راجیر ) و دیگری سیل محله پیربازار ، حالا شما ببینیند همیشه هرگاه باران می بارد این دو منطقه و مناطق دیگر دچار سیل گرفتگی می شوند .

ولی در چند سال اخیر منطقه ضیابر و اطراف آن مشکلات کمتری برایشان پیش آمده است. و منطقه پیربازار با کوچکترین باران شدیدی دوباره سیل همه جا را می گیرد ، به طوری که امدادگران مجبورند با قایق کمک رسانی کنند.

حالا در منطقه ضیابر چه اتفاقی افتاده است.

دکتر بقایی با اشاره به تلاش برخی مسئولین محلی و مردم منطقه در ادامه افزود : در این منطقه دو اتفاق افتاده یکی از طرف مسئولین و دیگری از طرف مردم محلی ، با همت مسئولین منطقه لایروبی رودخانه های منطقه صومعه سرا خصوصا اطراف ضیابر تا حدود زیادی از جاری شدن سیل جلوگیری کرده است. و در کنار آن در این رودخانه ها پلهایی برای تردد به دلیل عدم اقلیم شناسی این پلها به صورت تخت نصب شده اند. در صورتیکه پلهای مناطق شمالی باید به صورت خمیده باشد. می دانید چرا ؟ به خاطر اینکه در موقع جاری شدن سیل آب با خود علاوه بر آشغالهای سر راه ، قطعات کوچک و بزرگ درختان را نیز با خود می آورد. و این قطعات زیر پلها گیر کرده و به مرور مانند سد عمل می کنند.

برای رفع این مشکل محلیهای ضیابر نمی دانم چه افرادی ، ولی ایشان این چوبها را از زیر پل جمع می کنند و مانع آبگرفتگی در زیر پل می شوند و بدین ترتیب در این دو سه سال اخیر در این منطقه کمتر سیل به آن شدت جاری شده است.

و اما در منطقه پیربازار پل پیربازار همچنان استوار ایستاده است ، و در هنگام بارندگی جلوی قطعات چوب و درختان را می گیرد. و همانطور که می دانید قطعات درختان روی آب حرکت می کنند و وفقط کافی است دو قطعه بزرگ پشت پل گیر کند تا تمامی زباله ها و خاک و خاشاک همراه آب پشت آن جمع شده و سیل راه بیفتد . و از طرف دیگر نمی دانم لایروبی این رودخانه به چه صورت انجام می گیرد .

دقت کرده باشید اکثر پلهای گیلان به صورت هلالی درست شده اند و علت هلالی بودن پلها اقلیم باران خیز و رودخانه های خروشان منطقه بوده است نه قشنگی آنها .

ایشان در پایان این گفتگوی کوتاه گفت :امیدوارم مسیرهای رودخانه ها به تالاب و دریا با ساخت و سازها و تنگ کردن عرض رودها و ساختن پلهای تخت و ضخیم ، مسدود نشود. و لایروبی هم اگر به موقع انجام شود که بهتر . و دیگر شاهد این گونه سیلابها نباشیم .


چهارمین کنگره ملی برند ملی ، اعتماد ملی برگزار شد

​گروه خبری پژوهشی اقتصاددان شمال // چهارمین کنگره سراسری برند ملی - اعتماد ملی با حضور مدیران ارشد دولتی ، قضایی ، اجرایی و مدیران شرکتهای فعال در بخش خصوصی برگزار شد.

پوستر کنگره ملی برندملی اعتماد ملی

محورها:

  • استفاده از فناوری های نوین در راستای افزایش بهبود کیفیت

  • ارتقاء قابلیت های رقابتی محصوالت و خدمات در جهت جلب اعتماد مشتری

  • فرهنگ سازی اولویت تولید بر واردات و خرید کالای داخلی

  • بررسی رابطه بین مدیریت کیفیت و نوآوری در عملکرد مجموعه

  • استفاده بهینه از منابع انسانی و اعمال مدیریت کارآمد

  • میزان اثرگذاری مدیریت سازمان به وفاداری مشتریان

این کنگره از ساعت ۱۶ _ ۲۱ روز شنبه در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار شد.

و در پایان مراسم از برندهای برگزیده با اهدای تندیس و لوح یادبود تجلیل شد.

منبع : روزنوشتهای مشاور تحقیق و توسعه